Kinoaktuelle Emma og The Invisible Man på Gets TV-tjenester

kino

Get tilbyr nå kinofilmene Emma og The Invisible Man til sine TV-kunder. Filmene blir som følge av koronastengte kinoer landet over tilgjengelig direkte på Get-boksen fra 20. mars.

– Dette er den andre og tredje store kinofilmen etter iHuman som vi nå gjør tilgjengelig for våre kunder. I disse ekstraordinære tidene, med stengte kinosaler og hvor mange må holde seg hjemme, er vi opptatt av å tilby kundene de aller beste TV-opplevelsene. iHuman blir sett av svært mange for tiden og ligger nå på førsteplass på Gets filmleie. Vi håper Emma og The Invisible Man blir like godt mottatt, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge, som Get er en del av. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Emma er en britisk dramakomedie basert på Jane Austens bok fra 1815 med samme navn. Filmen skulle opprinnelig ha Norgespremiere 13. mars og har fått flere gode anmeldelser. The Invisible Man, som hadde premiere 6. mars, er en skrekkfilm basert på H. G. Wells science-fiction roman fra 1897 med samme navn. I hovedrollen finner vi den amerikanske stjerneskuespilleren Elisabeth Moss, kjent fra blant annet Mad Men og The Handmaid’s Tale. Filmen har fått svært gode kritikker i inn- og utland. 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

The Invisible Man og Emma koster 189 kroner å leie på Gets TV-plattformer.

Som følge av den spesielle tiden vi er inne i har Get sine TV-kunder samtidig fri tilgang til den populære tv- og strømmetjenesten C More frem til 27. mars. På C More finner seerne alt fra de største kinosuksessene og filmperlene til eksklusive seriepremierer. TV- og strømmetjenesten har over 6 000 film- og serietitler til både store og små, med blant annet Peaky Blinders, Hamilton, Ringenes Herre-triologien, Frost, Karsten og Petra og Peppa Gris. I tillegg får kundene tilgang til fem TV-kanaler fra C More. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Med kinofilmer direkte på Get-boksene og fri tilgang til C More håper vi å kunne gjøre en hverdag som for mange har blitt snudd på hodet litt bedre. Vi jobber samtidig med å komme med flere tilbud til våre kunder fremover, sier Kaalen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.