Kid Interiør offentliggjør leverandørlisten

kid

Kid har over en lengre periode vurdert å publisere leverandørlisten, og har nå kommet frem til at verdien av transparens og åpenhet overgår eventuell risiko for konkurrenters innsyn i leverandørdetaljer.

Kid har siden 2008 vært et aktivt medlem i Initiativ for Etisk Handel og jobber kontinuerlig med å forbedre og trygge verdikjeden, nå har de valgt å offentliggjøre leverandørlisten.

– Kid velger å åpne leverandørlisten for å ytterligere øke innsatsen med etisk handel. Kid er stolt av sine leverandører og ser på transparens i verdikjeden som en selvfølge», sier Kjersti Hobøl, administrerende direktør i Kid Interiør.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Hun legger også til at det er de dyktige ansatte i Kid Interiør i kombinasjon med gode og langsiktige relasjoner med leverandører som skaper suksessen til selskapet.

Kid har drevet leverandøroppfølgingsarbeid basert på etiske retningslinjer (Code of Conduct), leverandørbesøk, risikovurdering og egenerklæringsskjema. Basert på denne informasjonen utføres tett oppfølging av leverandører både under og etter fysiske fabrikkbesøk.

I 2017 tok Kid oppfølgingen av leverandørkjeden ett steg videre med i en pilot i samarbeid med QuizRR. QuizRR bidrar med opplæringsmateriale om ansvar og rettigheter, samt sosial dialog på arbeidsplassen som vil si dialog mellom arbeidere og ledelse. Etter veldig gode tilbakemeldinger fra pilotperioden holder Kid nå på med å inkludere ytterlige 8 fabrikker i 2018.

Les også:  Godt resultat fra SpareBank 1 Nord-Norge

Listen er tilgjengelig via selskapets nettside.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.