Katarina Flatland og Bjarne Brøndbo leder stjernespekket Telemark-show

tv2

«Sommerfest fra Telemark» er tilbake. For tredje år på rad skal TV 2s store sommershow sendes fra Bø Sommarland, og duoen som er satt til å lede det direktesendte familie-programmet er «Idol»-programleder Katarina Flatland (29) og D.D.E-vokalist Bjarne Brøndbo (54).

De håper på fint vær og sol som kan skinne om kapp med et stappfullt program fredag 28. juni:

– Musikk som vil fenge alle i familien, noen av de største idrettsheltene og -heltinnene vi har, og sprø påfunn både fra scenen og Telemarks kriker og kroker – det kan jo ikke bli bedre, sier Katarina Flatland.

29-åringen har selv røtter fra Telemark, nærmere bestemt Notodden og Flatdal der pappa og TV-veteran Hallvard Flatland er født og oppvokst. Derfor gleder hun seg ekstra mye til å underholde publikum og seere fra scenen i Bø Sommarland. Det er en oppgave også programledermakker Brøndbo tar på alvor, og som både «Norske Talenter»-dommer, tidligere «God sommer Norge»-programleder og mer enn 40 år som artist på CV-en har namsosingen flere strenger å spille på den 28. juni:

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Det skal jo være mye musikk i dette showet, og jeg har muligens lagt inn en liten billett slik at vi kan få publikum til å synge «rai-rai» av full hals, sier trønderlegenden lurt.

«Sommerfest fra Telemark» avholdes i forbindelse med Sommarland Skifestival der norgeseliten i langrenn skal konkurrere på rulleski i Bø sentrum lørdag 29. juni og søndag 30. juni. Therese Johaug, Emil Iversen, Didrik Tønseth og Niklas Dyrhaug er blant stjernene som stiller til start – men først skal de innom det direktesendte showet. Og programleder Bjarne Brøndbo legger ikke skjul på at de kan trenge konkurranseinstinktet sitt der også: 

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

– Det er klart at vi skal bli litt bedre kjent med disse langrennsheltene som mange har fått et så sterkt forhold til over flere år, men vi skal også få se dem konkurrere på litt andre arenaer enn både vi og de er vant til, forteller artisten.

Under familieshowet skal man også få stemningsrapporter fra noen av Telemarks perler:  Eli Kari Gjengedal (48) skal utforske Kragerø, mens hele Norges Charter-Svein (58) har invitert seg selv hjem til fremmede telemarkinger. I tillegg skal vi møte TV-turtelduene Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) som har fått i oppgave å dra på en real bli kjent-turné i fylket.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Musikalske høydepunkter står også i kø, det kan prosjektleder Solveig Bådsvik i TV 2 bekrefte:

– Her blir allsangfaktoren så høy at det slår ethvert DDE-nachspiel! Artister som eMMa, Keiino, Staysman, Morgan Sulele og DDE skal skape magisk sommerstemning, og vi får også en real Jahn Teigen-hyllest av gjengen bak forestillingen «Gratulerer med Jahn!», nemlig Lise Karlsnes, Thomas Felberg og Knut Anders Sørum. Sammen med resten av det proppfulle programmet så blir dette en sommerkveld man vil huske lenge, oppsummerer Bådsvik.

«Sommerfest fra Telemark» ser du på TV 2 fredag 28. juni fra klokken 20.00 til 21.00 og fra 21.40 til 22.10.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.