Kanontall for Moelven

moelven

Moelven tjente 296 millioner og forbedret resultatet på driften etter ni måneder med 24 millioner sammenliknet med tilsvarende periode året før.

I årets 3. kvartal tjente konsernet i den underliggende driften 84 millioner mot 66 millioner i tilsvarende periode året før.

– Etterspørselen etter konsernets produkter og tjenester utviklet seg som forventet og var i sum tilfredsstillende, sier konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven Industrier ASA.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Konsernsjefen forklarer at den stadig økende interessen for å bygge klimavennlig og med tre som byggemateriale merkes innen alle tre divisjoner.

– Men effekten kommer tydeligst til syne innen divisjonen Byggsystemer som leverer små og store prosjekter i hele Skandinavia. Dette gjelder både broer og andre prosjekt der bærende konstruksjoner i limtre er dominerende samt modulbaserte leilighetsbygg, sier Kristiansen.

Og med storprosjektet Ny by – ny flyplass der Moelven også er med vil nok tallene fortsette, ihvertfall for Bodø-avdelingen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.