JYSK Norge AS leverer rekordresultat

sortland

Med vekst på topplinje og samtidig tidenes største investeringer i retailleddet, leverer JYSK Norge AS rekordresultat for finansåret 2017/2018.

Et stadig økende antall kunder i Norge velger JYSK ved anskaffelser av produkter i kategorien “sleeping and living”.

Som et resultat av dette har JYSK Norge AS levert firmaets beste resultat noensinne med en omsetning på 1,882 mrd. NOK og et EBIT resultat på 142,4 millioner NOK.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

– Den sterke veksten skyldes først av alt menneskene i virksomheten, uten våre snart 1000 dedikerte medarbeidere hadde dette resultatet aldri vært oppnåelig. Som en av Europas største møbel- og interiørkjeder har vi nødvendig innkjøpsstyrke til å sikre at vi har markedets beste priser og således kan vi tilby kunder i Norge meget konkurransedyktige varer med en kost-/nytteverdi som overgår våre konkurrenters. Videre har vi en finansiell styrke til å stadig fornye konseptet og ved avslutningen av finansåret 2017/2018 hadde vi to butikker oppdatert med vårt nyeste konsept innen varehandel, mens en tredje, en XL-butikk i Bodø, var under bygging. I tillegg har vi gjort massive investeringer i eksisterende butikker og oppgradert både handleopplevelsen og våre snart 100 butikkfasiliteter, sier Martina Pohjanen, Country Manager i JYSK Norge AS.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.