Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Fauske

Jusshjelpa i Nord-Norge

Jusshjelpa i Nord-Norge skal ha saksinntak i Fauske for å tilby befolkningen gratis juridisk bistand. Jusstudentene Andreas Lossius og Sigrid Flo Bødal kommer til Fauske mandag 22. februar 2021.

Her skal de samle inn saker fra mennesker som trenger hjelp med juridiske spørsmål. Jusshjelpa i Nord-Norge tar inn saker på kommunens administrasjonsbygg i Fauske mellom kl. 15.00 og 17.00.

– Vi ønsker å gi de personene som møter opp et så godt svar som mulig. Det er ofte vanskelig på stående fot. Derfor blir de fleste sakene med tilbake til kontorene våre i Tromsø der vi i Jusshjelpa i Nord-Norge utreder saken. Men det er ikke sikkert Jusshjelpa kan hjelpe i alle saker, sier Lossius og Bødal.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

– Jusshjelpa i Nord-Norge har spesialisert seg innenfor flere rettsområder. For å kunne gi best mulig hjelp har vi valgt å plukke ut noen rettsområder som vi satser ekstra på. Vi behandler bl.a. barne- og familierett, husleierett, trygderett og arbeidsrett. Vi bistår også klienter i gjeldssaker, utlendingsrett, sosialrett og fengselsrett. Alle våre saksbehandlere jobber i tillegg med pengekrav, forteller jusstudentene.

– Vi oppfordrer de som har et juridisk spørsmål eller problem om å ta kontakt med oss. Det kan for eksempel være at man har et problem med å få utbetalt depositumet etter at man har sagt opp leiekontrakten eller at man har spørsmål i forbindelse med en skilsmisse. Alle kan komme til oss, og rådgivningen er gratis, minner jusstudentene om.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Det er ingen timebestilling og det er kun personlig oppmøte.

– Vi etterstreber et trygt saksinntak, og ber derfor de fremmøtte om å ta hensyn til smittevern, holde avstand, ha god håndhygiene og ikke møte opp med symptomer, avslutter jusstudentene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.