Junlenyheter på Rusta i Bodø

rusta

Fantastiske juletrær med innebygd belysning, nisser og pynt i alle mulige stiler. Hos Rusta finnes det alt til julen under ett tak! 

Allerede i oktober er varehusene klare til jul. Rustas utvalg av kunstige juletrær utvides i år med flere, naturtroe nyheter. Som for eksempel praktfulle Verbier – et tre på over to meter med 3000 glitrende lyspunkter. Modellen Duved har ekstra høy stamme – perfekt for den som vil legge julegavene under juletreet. 

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Finn din julestil
Blant årets nyheter av pynt er det alt fra klassiske, rutemønstrete julekuler og matchende rosetter, til papirdekorasjoner i form av snøflak og juletrær. 

Ønsker du å utfordre den tradisjonelle julen? Lek deg frem med julefigurer i glass med fantasifulle motiver som håndvesker, tennisrackerter eller søte hunder og katter. Sammen med en julestrømpe i hvit pels eller leopard og et regnbuefarget juletre, får du garantert en leken og magisk jul! 

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Rustas nissefamilie vokser så det knaker. Blant årets nykommere er skigåeren Svend, badenymfen Gunnar og langskjeggete Hugo som er hele 70 cm høy. Gjør nedtellingen til julaften litt ekstra spennende for de små med en nissedør. I år er det flere spennende nyheter, som for eksempel campingsettet med telt, bål og sovepose.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.