Juletid er lesetid: Årets julehefter er her!

egmont

Juletradisjoner er familietid med lesning, humor, alvor, refleksjoner, gode samtaler, god mat og hyggelige gjester. Juleheftene har vært en naturlig del av disse tradisjonene i over hundre år. Så det er med stolthet Egmont i år lanserer hele 35 ulike julehefter, der hele 16 er norske!

Barneboksuksessen Nordlys av Malin Falch har fått sitt eget tegnede julehefte. Med en stramt komponert og en visuell perle av en historie. Suksessen Juleroser har også fått en avlegger i år, med heftet Barnas juleroser har både store og små godt og variert lesestoff helt fram til neste år.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Herborg Kråkevik er redaktør for begge disse blomstene. Mennene bak tegneseriesuksessen Krügher & Krogh får sitt første julehefte, og alle lesere kan få et kjærkomment gjensyn med historien Brennpunkt Oslo fra 2014.

Julen er også tiden for latter, og vi lover at nyheten Donalds Glade jul vil få alle til å trekke på smilebåndet. Det handler ikke om anda, men om en viss president …

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Våre tre mest populære julehefter: Knoll & Tott, 91. Stomperud og Pondus vil også i år finne sin plass i tusenvis av julestrømper rundt om i det ganske land.

Donald Ducks mange julehefter kommer til å glede både små og store Disneyfans, og som en ekstra bonus byr heftet Norsk Donald av Arild Midthun på et Norges-besøk. For her stikker våre venner fra Andeby innom Svalbard for å redde en julenisse i knipe.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Norge har også fokus i det fine heftet Jul i Norge, der leserne får vite mer om norske juletradisjoner, personligheter og begivenheter. Mens det litterære juleheftet Hellig Jul har fått selveste Solveig Slettahjel som gjesteredaktør.

Solan og Ludvig i Flåklypa utsettes for svindlere, reinsdyrflokker, himmelferd og kidnapping. Men får heldigvis hjelp fra noen bortblåste franskmenn. Smørbukk plukker søppel og Blondie får endelig være med på businessmiddager.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.