Journalist i Avisa Nordland avviser beskyldninger om rasisme

en kopp

Det er storm på nettet i Bodø omkring mediedekningen av en arbeidskonflikt på  En kopp, en av Bodøs restauranter. Beskyldningene har haglet mellom partene, og journalist Siri Gulliksen reagerer sterkt på det hun opplever som krenkende.

Bodøposten.no formidlet en lokal restauranteiers opplevelse av mediedekningen til Avisa Nordland. Men journalisten i AN er ikke enig i omtalen.

– Jeg vil på det sterkeste avvise at intervjuet hadde rasistiske undertoner. Jeg vil også få si at jeg synes det er svært krenkende å måtte lese slike beskyldninger mot meg som person, og Avisa Nordland som mediehus, uten å få muligheten til samtidig imøtegåelse, svarer Siri Gulliksen i AN til Bodøposten.no.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Til Journalisten.no sier Gulliksen idag at spørsmålet om ansatte har arbeidstillatelse her i landet aldri har stått på trykk, og er klippet fra flere spørsmål som hun sendte restauranteieren på e-post.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.