John Olav Nilsen & Nordsjøen ute med singelen «Glemt av gud»

hes

John Olav Nilsen & Nordsjøen slipper låta «Glemt av Gud» 13. september. John Olav Nilsen har for lengst satt et solid fotavtrykk hos en generasjon musikkelskere her til lands med sin poetiske gatepop og stilsikre uttrykk.  Først backet av Gjengen, som siden ble erstattet av Nordsjøen.

Nilsens tekster og sanger som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen”, “Valiumvalsen”, “Bensinbarn” og “Nesten som vi lever” vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie.

Hele seks år har gått siden John Olav Nilsen & Gjengen ble oppløst og bandet spilte sin avskjedskonsert på USF i Bergen.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

I 2016 ble Gjengen erstattet med Nordsjøen, bestående av John Olav Nilsen og de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes og Lars Eriksen, samt det nye tilskuddet Mikael Kanstad.

Helt siden den kritikerroste og Spellemannvinnende gullplate-debuten “For Sant Til å Være Godt” (2009) har Bergensartisten vært blant sin generasjons absolutte livefavoritter i Norge, noe som igjen ble bekreftet da bandet tidligere i år delte nyheten om at de legger ut på turné i høst.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Billettene til USF Verftet i Bergen og Rockefeller i Oslo ble revet vekk, og ryktene om ny musikk begynte å svirre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.