John Carew spiller en av hovedrollene i «Olsenbanden – Siste skrik!»

nordisk film

Opptakene til «Olsenbanden – Siste skrik» er i gang og spekulasjonene over hvem som skjuler seg bak silhuetten av den velkjente banden har vært mange. Nye Olsenbanden består av:

Egon Olsen – Anders Baasmo, Benny Fransen – John Carew og
Kjell Jensen – Elias Holmen Sørensen.

– Jeg har alltid vært opptatt av vår bransjes historie, og skuespillerkollegaene som har gått foran oss i generasjoner, så det er både ærefullt og artig å få være med på et sånt prosjekt. Hallvard kjenner jeg fra før; alltid full fres og dedikasjon. Og med John og Elias i banden er det virkelig en fryd å gå på jobben om dagen, sier Anders Baasmo

Les også:  Alessandra til Eurovision 2023 med "Queen of Kings"!

– Disse guttene er en fest å få jobbe med! De går tungt inn i oppgaven og med stor respekt for arven fra de gamle filmene. De skal være godt gjenkjennelige både for de som har et nært forhold til de gamle filmene, selv om de skal gjøre sine tolkninger av rollene, sier regissør Hallvard Bræin

Filmen produseres av Nordisk Film Production, og produsentene John Einar Hagen (Tunnelen, Gledelig Jul) og Sveinung Golimo (Max Manus, Trolljegeren, Børning).

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.