Johannes Marthinussen fra Bodø kan bli konsernsjef i sommer

adecco

Adecco jakter igjen på Norges største ledertalent som får sommerjobb som konsernsjef. I august får en student teste ut hvordan det er å være øverste leder for over 6000 ansatte, med en lønn på 100.000.

Johannes Marthinussen (25) er en av 10 finalister som har kommet gjennom et ekstremt trangt nåløye. Over 5000 viste interesse for sommerjobben og over 1500 søkte på sommerjobben.

Les også:  Nå kommer Mills Majo til Bodø-butikkene

– Kandidatene har vært gjennom en rekrutteringsprosess som er mye grundigere enn mange rekrutteringer til toppledelse, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco. – Finalistene er store ledertalenter og scorer svært godt på alle tester vi har hatt i prosessen. Det blir utfordrende for juryen å velge en vinner.Stillingen lyses ut i 48 andre land, og kandidaten som stikker av med sommerjobben i år er videre åkan kjempe om å også bli global CEO i september.  

Les også:  Delta varsler streik i Bodø kommune fra 24. mai

Johannes er fra Bodø, studerer MSc strength & conditioning (idrettslinje) ved St.Mary`s University Twickenham London. Johannes er meget reflektert og ekstrovert ung mann, tar initiativ på egen akkord for faglig utvikling og nettverksbygging. Har bevislige evner for å se muligheter i markedet, forstå og implementere tiltak på tvers av organisasjoner. 

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.