Jarle Roheim Håkonsen slutter i NRK

nrk

Jarle Roheim Håkonsen takker for seg etter 22 år i NRK, hvor han blant annet har jobbet som journalist, programleder, politisk reporter og nyhetsanker i «Dagsrevyen».

Nå blir han kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

– Vi ønsker å takke Jarle for den gode jobben han har gjort i NRK, som journalist, programleder, reporter, nyhetsanker og korrespondent. Nå ønsker han å gjøre noe nytt, og det er selvfølgelig trist, men sånn er livet. Vi ønsker Jarle lykke til i ny jobb og er takknemlige for at vi fikk ha ham om bord så lenge, sier Kyrre Nakkim, programdirektør i NRK.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Håkonsen begynte i NRK i 1996, og var i perioden 2006 – 2009 NRKs korrespondent i Brussel. I tillegg til å ha ledet TV-aksjonen i 2015 og programmet «Standpunkt», har han vært sentral i flere av NRKs valgdekninger.

Nå går han over i politikken og blir kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

– Jeg har hatt mer enn 20 fantastiske år i NRK, men da tilbudet kom om å jobbe tett på norsk topp-politikk, følte jeg tida var inne for å ta en ny utfordring. Jeg tror jeg kan få brukt andre sider av meg selv, både utdanningen som statsviter og gleden av å argumentere, sier Håkonsen.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

Hvem som tar over for Håkonsen i «Dagsrevyen» er ikke avklart enda.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.