Jaa9 – Oppi Her: Hør den her!

jaa9

Jaa9 går solo og debutsingelen «Oppi Her» er ute i dag. Ringrev, Opplandsgutt, makkern til OnklP i tykt og tynt og norsk raps kanskje aller triveligste fyr, Jaa9 slipper sin aller første sololåt – og for en debutsingle det er!

Allerede på sitt første soloalbum i 2005 ba OnklP folk glede seg til makkerens kommende prosjekt. Nå er dagen her – ikke ett sekund for tidlig, som Jaa9 selv rapper på debutsingelen ”Oppi her”, som slippes i dag.

– Det startet med at laget denne hissige beaten som jeg var veldig fornøyd med, og så gjorde jeg et forsøk på å si en del ganske utbredte politisk korrekte meninger på en ganske ukorrekt måte, bare for å få det til å høres litt tøffere ut. Budskapet tror jeg er ganske tydelig”, forteller Jaa9 om låta som name-dropper både Listhaug, Hanvold og Trine Grande.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Singelen er produsert av Jaa9 selv, og spilt inn i DATmusic i Urban Soundstudios på Grünerløkka i Oslo.

– Når man skal skrive all teksten selv, og er et pretensiøst brødhue som på død og liv skal lage beaten selv, så er det jo fire ganger så mye jobb. Men samtidig så blir liksom gevinsten dobbelt så stor når man først blir litt fornøyd og da, forteller han videre.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

Låta Oppi her er starten på et soloprosjekt vi kommer til å høre mye mer fra i året som kommer. Det er bare å glede seg til fortsettelsen, så mye kan vi røpe, selv om Jaa9 selv så ydmykt legger til:

– Jeg vakke kulest i gata i 04 og det er jeg ikke nå heller, men jeg vet det er en del folk som er spente på hva jeg skal finne på for sprell, og så lenge de er happy og jeg selv blir fornøyd med låter så er alt sammen suksess for min del!, sier Jaa9.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Hør Jaa9 – Oppi Her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.