Iron Maiden feirer 40-årsjubileum av «The Number Of The Beast»

iron maiden

Parlophone Records markerer 40-årsjubileet for Iron Maidens tredje album, «The Number Of The Beast», med utgivelsen av en minnekassett i begrenset opplag 18. mars 2022. 

Dette banebrytende albumet, første gang utgitt i Storbritannia 22. mars 1982 – og det første med Bruce Dickinson som vokalist – slynget Iron Maiden til internasjonal stjernestatus og satte dem på kurs mot den spektakulære suksessen som bandet fortsetter på til dags dato.Kassetten består av de remastrede opptakene fra 2015 av de åtte originale sangene på albumet som listet nedenfor, med fargekunsten på forsiden basert på 1982 C-60-kassettutgivelsen pluss et re-designet og oppdatert innlegg.

Les også:  Ny bok fra Museumsforlaget: Kunstsentrenes vekselstrøm

Til syvende og sist er det en hyllest til et album som har solgt millioner i platebutikker over hele verden; en feiring av svunne tider og en passende suvenir for fansen som lojalt har fulgt bandet siden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.