Ine Hoem slipper albumet «Hundre dager»

hes

Da Ine Hoem fikk sitt første barn, begynte ny musikk å ta form i hodet hennes. Til forskjell fra tidligere, var ordene denne gang på hennes eget morsmål.

De første hundre dagene i en ny og skjør tilværelse, har resultert i et nytt album med norske tekster, som tar for seg livet – intet mindre – både i fortid, nåtid og fremtid.

-I tiden etter at jeg fikk datteren min, begynte jeg å se tilbake i tid. På ting som har skjedd. Turte å plukke ut de historiene som er mine, men som jeg også tror er andres. Jeg har skrevet om å være forelska i 1998. Om å være ensom student i blinkende Bergen. Om de første hundre dagene som nybakt mamma. Om valg man tar og valg man ikke tok. Hva hadde skjedd som jeg valgte en annen vei den dagen?, forteller Hoem.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Også musikalsk skiller det nye albumet seg fra Hoems tidligere plater. På mange måter kan det virke som hun som komponist har utviklet seg i takt med utgivelsene sine, og nå virkelig har funnet sitt musikalske landskap.

Albumet er produsert av Markus Lillehaug Johnsen (Marte Wang «Ut og se noe annet») og Ine Hoem. Andre medvirkende musikere er David Wallumrød (keys), Jo Berger Myhre (bass), Bjørn Sæther (trommer) og Oslo Strings.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Ine Hoem slipper albumet «Hundre dager» 24. januar.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.