Inderøy Slakteri ble trippel norgesmester

inderøy slakteri

Inderøy Slakteri vant tre NM-titler, fem gull og to bronse da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter torsdag kveld.

– Helt uvirkelig og en stor anerkjennelse av arbeidet vårt, sier daglig leder Håvard Gausen.

Den tradisjonsrike familiebedriften kunne slippe jubelen løs under årets NM i Kjøttprodukter. Inderøy Slakteri ble kåret til Norgesmester for produktene Plukksylte, Røkt grov julepølse og Kjøttboller. I tillegg ble de tildelt gullmedaljer for produktene Kjøttsuppe, Røkt grov julepølse, Ribberull, Plukksylte og Kjøttboller.

Les også:  22. februar er andelslandbrukets dag!

Rundt 550 produkter fra 65 produsenter over hele landet var påmeldt i den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter, hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.

Daglig leder Håvard Gausen er tydelig på at dette er en lagseier, og benyttet anledningen til å takke medarbeiderne sine.

– Inderøy Slakteri har 16 dedikerte medarbeidere som jobber hardt hver dag for å lage kvalitetsmat med de beste råvarene fra den norske bonden, forteller Gausen. – Det at vi vinner så mange priser er utrolig gøy og en stor anerkjennelse av arbeidet vårt.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Gausen avslører også at de har deltatt med noen helt nye produkter som ikke enda er å finne i butikken.

– Konkurransen er en gylden mulighet til å sette de nye produktene våre på prøve. Får vi gode tilbakemeldinger fra landets mest kompetente og kresne ganer, så bekrefter dette at produktene er klare for møte kundene våre, sier Gausen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.