Ice lanserer billig abonnement for ungdom

ice

Ice lanserer «iceUng», et helt nytt mobilabonnement i Norges nye mobilnett som gir mye data for pengene for alle under 24 år.

– Vi fortsetter å utfordre den tradisjonelle mobilbransjen. Du skal få mye igjen for å bytte til ice og Norges nye mobilnett, og nå har vi gjort det enda mer attraktivt for de unge å bytte til oss, sier Eivind Helgaker, adm. direktør i Ice.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

Nå lanseres iceUng, et nytt mobilabonnement for de under 24 år. For kun 249 kroner i måneden får du 10 GB med data i Ice sitt eget nett, Ice+. Fri tale, SMS og MMS er inkludert, og du kan enkelt oppgradere til Data Frihet med hele 1,000 gigabyte data for kun 99 kroner ekstra.

– I år har vi hatt en rekke lanseringer som utfordrer de etablerte mobilaktørene og presser prisene nedover, til gode for forbrukerne. Først Data Frihet i februar, etterfulgt av markedet første gratisabonnement for barn, iceJunior, i juni. Når vi nå går ut med iceUng, er det nok en bekreftelse på at ice med sitt nye mobilnett driver den økte konkurransen i det norske mobilmarkedet, sier Helgaker i ice.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.