Ice er årets mobilselskap 2019

ice

Tirsdag kveld var norsk telekombransje samlet til utdeling av Gulltasten-prisene, der Ice ble tildelt prisen årets mobilselskap 2019.

Ifølge juryen er ice «en utfordrer som blir stadig synligere i det norske markedet. I løpet av året som har gått har selskapet åpnet butikker, gått på børs, lansert en mobilbytteordning og flere nyvinninger på abonnementsfronten. Juryen vil spesielt fremheve selskapets nye juniorabonnement for dem under 13 år, som gir de yngste forbrukerne mulighet til å bruke mobilen helt gratis».

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

– Ice er Norges raskest voksende mobilselskap, noe som skyldes fantastisk laginnsats og mye hardt arbeid hver eneste dag. Med våre nyskapende produkter har vi allerede bidratt til å gi norske mobilkunder mer for pengene, og det skal vi fortsette med, sier Eivind Helgaker, administrerende direktør i ice.

Han trekker frem Data Frihet som eksempel, et tilleggsprodukt som gir bekymringsfri mobilbruk for kun 99 kroner ekstra i måneden. Her kan du surfe og streame for opptil 1000 gigabyte per måned så lenge du befinner deg i selskapets eget nett, Ice +. I dette nettet tilbyr Ice også, som eneste aktør i Norge, gratis mobilabonnement for barn under 13 år med ice junior, noe juryen også fremhevet i sin begrunnelse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.