I Nordland samlet denne stasjonen inn mest til Rosa sløyfe

circle k

Circle K Korgen i Hemnes samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Nordland – og kom attpåtil på tredjeplass på landsbasis. Samtidig satte aksjonen ny innsamlingsrekord.

– Alle kunder som var innom stasjonen ble spurt om de ville bidra med en frivillig donasjon. Svært mange kunder donerte flere ganger under aksjonen. En slik giverglede fra våre kunder er helt fantastisk, sier Tom Tuven, stasjonsdriver ved Circle K Korgen.

Les også:  Betydelige helseplager blant beboere nær vindpark

Han roser også sine ansatte, som viste en enorm innsatsvilje gjennom hele kampanjen. Noen auksjonerte til og med bort klemmer til inntekt for Rosa sløyfe. Også leverandørene stilte opp med premier til stasjonens Facebook-auksjoner, og pengene rant inn.

– Vi hadde ingen mål om å være i norgestoppen, men alle var innstilt på å gjøre best mulig innsats siden vi alle brenner for saken. Jeg er utrolig stolt over mine ansatte, sier Tuven.

Les også:  Coop vil gjøre det lettere for kunden å velge sunt brød

På innsamlingstoppen i Nordland:

1. Circle K Korgen: 90 850 kr

2. Circle K Fagernes-Narvik: 71 060 kr

3. Circle K Mo i Rana: 22 322 kr

4. Circle K Fauske: 14 080 kr

5. Circle K Mosjøen: 9735 kr

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.