I dag blir Skandiabanken til Sbanken

sbanken

Skandiabanken skifter i dag navn til Sbanken. Navnebyttet setter endelig punktum i løsrivelsen fra svenske Skandia. Med nytt navn og ny profil kommer også nye satsningsområder.

Sbanken har som ambisjon å få de mest fornøyde bankkundene også i bedriftsmarkedet, og skal styrke rollen som en ledende aktør innen kundefokusert rådgivning og privat sparing. De høye ambisjonene opprettholdes på utlån, hvor målet er en årlig vekst på 10%.

Les også:  15 millioner plastposer spart siden i sommer

– Dette er en stor dag for oss. Vi gleder oss til å fortsette å utvikle banken sammen med kundene, og jeg lover at vi skal gjøre det enda bedre og enklere å være kunde hos oss, sier Magnar Øyhovden, Daglig leder i Sbanken.

Banken endrer ikke grunnkonseptet som en kundefokusert digital bank, og skal fortsatt utfordre i bransjen gjennom åpenhet, enkelhet og gebyrfrie tjenester.

Les også:  Kutte båtforsikringen i vinter? Ikke mye å spare

– Vi skal fortsatt være den samme banken, men vi må tørre å tenke nytt for å ha de mest fornøyde kundene også i framtiden. Navneendringen og nytt design er et første steg, og framover skal vi lansere flere tjenester som skal gjøre det enda enklere for kundene våre å ta smarte økonomiske valg, sier Johnny Anderson, Leder Konseptutvikling i Sbanken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.