Hyundai setter fart på utviklingen av hydrogenteknologi

biler speed

Hyundai Motor Company melder i dag at selskapet har gjort nøkkelinvesteringer i tre hydrogenselskaper; Impact Coatings, H2Pro og GRZ Technologies. Dette for å styrke selskapets ledende posisjon i det globale økosystemet av hydrogenelektriske brenselceller. 

De strategiske investeringene kommer i en tid med økende etterspørsel etter brenselcelleteknologi. Samarbeidet med industriledende aktører gir Hyundai de verktøyene som trengs for å utvide selskapets hydrogeninfrastruktur, og samtidig teknologien til å ytterligere forbedre effektiviteten i selskapets produksjon av hydrogenelektriske biler.

Les også:  To omkom i trafikken i Nordland i november

– Vår investering i disse innovative selskapene vil redusere produksjonskostnaden for hydrogenelektriske biler, og samtidig øke sikkerheten og senke prisen for hydrogeninfrastruktur, sier president og CIO Youngcho Chi i Hyundai Motor Group.

– Vi ønsker med dette å akselerere den brede markedsadopsjonen for hydrogenteknologi, gjennom å gjøre hydrogenelektriske biler mer tilgjengelig for våre kunder.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.