Hytte i Ballangen kåret til en av Europas beste ferieboliger

novasol

En naturnær hytte i Ballangen stakk av med seieren for beste feriebolig på budsjett i den europeiske prisutdelingen Holiday Home Award. – Et eksempel på at kvalitet og spektakulære naturopplevelser ikke nødvendigvis må være dyrt, sier Pia Buen, Country Manager i Novasol.

For fjerde år på rad har European Holiday Home Association (EHHA) kåret de aller beste ferieboligene i Europa. Ferieboligene vurderes i 14 kategorier hvor juryen kårer både vinnere og finalister blant feriehus, hytter og leiligheter som holder høy kvalitet og byr på unike ferieopplevelser.

– Vi er stolte over anerkjennelsen, og gleder oss stort på hytteeierens vegne, sier Buen. Den prisvinnende hytta ligger i Ballangen med utsikt over Efjorden. Her er man i kontakt med naturen, både innendørs og utendørs.

Les også:  A-krimsenteret i Nordland: Utenlandske arbeidstakere utnyttes

Store ferieopplevelser på budsjett
Stadig flere nordmenn og utenlandske gjester ønsker å feriere i Norge, og mange er på jakt etter det samme, nemlig autentiske opplevelser i norsk natur.

– Vi ser at det er en økende trend å bo så tett på naturen som mulig. Mange av våre gjester setter pris på komfortabel overnatting, som samtidig fungerer som utgangspunkt for opplevelser i området rundt. Dette er vinnerhytta et godt eksempel på, sier Buen.

Les også:  Trafikksikkerhetsmidler til Lofoten, Vesterålen og Ofoten

Det trenger heller ikke være dyrt å bo komfortabelt. Hytta i Ballangen er en 2-stjerners hytte, moderne innredet og med unik natur som nærmeste nabo. – Hvis man i tillegg fyller hyttas sengeplasser, får man desidert mest for pengene, tipser Buen.

Hytteferie for alle årstider
Det satses stort på Norge som helårsdestinasjon, og unike ferieopplevelser er i vinden som aldri før. Norske hytter finnes både utenfor allfarvei og i mer urbane omgivelser – på fjellet, ved havet og med nærhet til byer. Det er det som gjør mulighetene for hytteferie her til lands så spennende og varierte, hele året.

Les også:  Svein Valle er ny biskop i Sør-Hålogaland bispedømme

I tillegg til prisen for beste feriebolig på budsjett, endte fire norske feriehus blant finalistene i kategoriene feriebolig med mest unike beliggenhet (feriehus i Sogn og Fjordane, og feriehus i Hordaland), beste vinterhytte (hytte på Sjusjøen) og beste feriebolig for naturopplevelser (hytte i Lofoten).

– Anerkjennelsene i årets Holiday Home Award viser mangfoldet i vår portefølje. Hver feriebolig er unikt utformet av sin eier, og har noe spesielt å tilby gjestene uansett årstid, sier Buen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.