Husqvarna lanserer sin første kleskolleksjon for barn

handeland

Nå lanserer Husqvarna en kleskolleksjon for barn. En slitesterk og solid utendørskolleksjon som er ment å holde barna komfortable mens de er ute i naturen. Kolleksjonen er kjønnsnøytral og kommer i størrelse fra ett til ti år.  

Husqvarna utvider nå sin populære Xplorer-serie for fritidsklær med en barnekolleksjon, for å gjøre det lettere for hele familien å nyte naturen sammen. Klærne er designet for å være bærekraftige, både når det gjelder lang levetid og valg av bærekraftige materialer som resirkulerte polyestere fra resirkulerte PET-flasker, økologisk bomull eller naturgummi. Klærne har et klassisk design og lang levetid slik at yngre søsken, slektninger og venner kan arve klærne.

– Barnekolleksjonen fra Xplorer oppfordrer kundene våre til å inkludere neste generasjon mer i hverdagen sin, fra tidlig alder. Naturen er kjernen i alle Husqvarna-produkter så vi ønsker å oppmuntre kundene våre til å ta med barna sine utendørs og dele denne lidenskapen, sier Ellen Lunde Emilsen, Marketing Specialist på Husqvarna.

Den nye kleskolleksjonen inkluderer en fleecejakke i resirkulert polyester laget av gjenbrukte plastflasker som er blitt omgjort til en myk og behagelig polyester, mens innsiden er foret med et mykt fleecestoff. Fleecejakken er perfekt for bruk utendørs og passer for alderen ett til ti år (størrelse 86/92 – 134/140).

Ryggsekken er laget av sertifisert resirkulert polyester og rommer inntil 14 liter. Polstrede skulderstropper gjør ryggsekken mer behagelig å bære, og den romslige innsiden og lommene kan oppbevare flaske og nettbrett. Når det er tid for hvile eller piknik, kan barna sitte på det avtakbare sitteunderlaget for å unngå å bli kalde, våte eller skitne. Sekken har også en refleksstropp for bedre synlighet i mørket.

Gummistøvlene er designet for å holde små føtter tørre takket være en uttakbar innersåle som er lett å tørke. Snøring holder den øvre delen lukket og vann ute. Gummistøvlene er laget av 100 prosent fornybar naturgummi som er både slitesterk og ripebestandig. En reflekslapp gjør også at gummistøvlene er mer synlige i mørket. Gummistøvlene passer for alderen to til åtte år og kommer i størrelsene 21/22, 24/25, 27/28, 30/31, 33/34.

Luen er laget av sertifisert økologisk bomull og kommer i rutemønster i gult, turkis og grått. Den passer for barn i alderen to til ni år, og kommer i størrelsen one size.  Veiledende pris fra kr. 139,-

Produktene kan kjøpes hos Husqvarnas forhandlere og nettbutikker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.