Hurtigruten med nytt ekspedisjonsskip: MS Finnmarken får historisk oppgradering

hurtigruten

Hurtigrutens MS Finnmarken skal bygges om til et helt nytt, premium ekspedisjonscruisekip – i det som blir den mest omfattende oppgraderingen i Hurtigrutens historie.

Fra 2021 skal nyoppussede MS Finnmarken seile året rundt på ekspedisjonscruise til håndplukkede destinasjoner langs norskekysten. 

Men etter at den omfattende oppgraderingen er ferdig våren 2020, kan Hurtigrutens gjester få en unik mulighet til å oppleve nye MS Finnmarken de siste månedene hun seiler i Kystruten Bergen – Kirkenes. 

Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

– Vi skal forvandle henne til et fullverdig, premium ekspedisjonscruiseskip, med komforten og fasilitetene som trengs for å skape unike opplevelser, sier konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten.

Skipet skal gjennom større tekniske, miljøvennlige oppgraderinger – som ombygging og oppgradering av motorene slik at de tilfredsstiller alle kjente og kommende reguleringer (Tier 3). Hun får også landstrømtilkobling, og blir klargjort for fremtidig installasjon av batteripakker.

I tillegg kommer nye restauranter, et nytt wellness-senter og et eget high-tech område.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.