Humorgruppen BMI kommer til Stormen i Bodø

latter

Lørdag 07. mars gjester humorgruppen BMI, Stormen konserthus med forestillingen «Verdenes beste show». Dette er deres første helaftens show og Bodø er fjerde stopp på en landsomfattende turné.

Når BMI nå tar steget ut av improen og for første gang skal sette opp en helaftens forestilling, er det med et hårete mål. De skal rett og slett lage «Verdens beste show»!

I syv år har BMI reist land og strand rundt og spilt fartsfylt improvisasjonsteater. De har i tillegg hatt egen TV-serie på NRK og startet podcasten «Ukentlig – med BMI».

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Nå mener Christian Mikkelsen, Olav Svarstad Haugland, Emil Lystvedt Berntsen og Leo Magnus de la Nuez å inneha kunnskapen og erfaringen som skal til for å tre ut av improens trygge rammer. For første gang skal de skrive manus, pugge tekst og lære koreografi – alt som må til for å sette opp et helaftens show. 

Ambisjonene er store og lista er lagt når forestillingen har fått tittelen «Verdens beste show» – så her er det bare å bestille billetter!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.