Hudya og Payr går sammen

payr

Hudya Group og Payr går sammen om å bygge en ny nordisk fintech-gigant. – Med denne avtalen posisjonerer vi oss for internasjonal vekst, sier CEO i Hudya Group, Børge Leknes og CEO i Payr, Espen Einn.

Sammenslåingen mellom den norske fintechsuksessen Payr, som med 40.000 registrerte brukere har blitt et av de største uavhengige fintech-selskapene i Norge, og Hudya, som har utviklet en digital plattform for hverdagstjenester og på kort tid har kjøpt opp flere skandinaviske selskaper, er et viktig skritt i selskapenes sterke fintech-satsning. Sammen har de ambisjoner for internasjonal ekspansjon. 

Espen Einn, CEO og medgründer i Payr, mener de to selskapene utfyller hverandre.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

– Payr blir en del av et større, ambisiøst selskap med godt utbygd distribusjonsnettverk. Hudya får tilgang til ledende teknologiske løsninger, og et fremoverlent team med solid erfaring. Jeg er overbevist om at vi kombinert kan tilby forbrukerne enda bedre løsninger enn vi kunne gjort hver for oss.

Børge Leknes sier Hudya Group følger en systematisk vekststrategi i arbeidet med å forenkle kundenes hverdag, og at de er godt i gang med å samle forbrukerrettede tjenester og produkter på sin plattform. Sammenslåingen med Payr er et viktig ledd i denne strategien.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

–  Payr har fått stor oppmerksomhet i bransjen for det de har oppnådd med Payr-appen, og vi har lenge hatt dem i søkelyset. Med denne sammenslåingen er fundamentet vårt på plass og vi blir en stor fintech-aktør. Vi har substans med omsetning og inntekter i konsernet, samtidig som vi med Payr på laget tilegner oss verdifull teknologi, kompetanse og ressurser til videre utvikling av plattformen vår både i Norden og internasjonalt.

Einn påpeker at selskapenes felles visjon har vært essensielt for at avtalen nå kommer på plass.

– Vi har en lang historie med Hudya, og etter hvert som vi har lært dem å kjenne ser vi at vi deler visjonen om å gjøre folks økonomiske liv enklere. For oss i Payr har det vært viktig å finne en aktør som deler denne visjonen. Sammen er vi godt posisjonert for å lykkes internasjonalt, og Payr kan fullt fokusere på det vi er best på: å lage solide og innovative betalingstjenester for bedret personlig økonomi.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Ingen av partene ønsker å opplyse om konkrete detaljer rundt transaksjonen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.