Høstnyheter til spisebordet fra Rusta i Bodø

rusta

Dekk høstens fineste bord med keramikk, munnblåst glass og detaljer i tre! Blant Rustas interiørnyheter for høsten finnes det mange fine og rimelige produkter til borddekkingen. 

Trenden med naturmaterialer fortsetter og Rustas kolleksjon Nordic Nature reflekteres både på kjøkkenet og til borddekkingen. Med holdbare materialer i jordtoner er det lett å skape en tidløs look som passer like bra til hverdag som til fest. 

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

Den mest interessante nyheten til høsten er det rustikke serviset i keramikk fra Rusta sitt eget varemerke Elsaform. Asjett og tallerken med dekorativ kant komplementeres med karafler med et rustikt preg. Serviset finnes i grå og mørk midnattsblå, og delene er perfekte å kombinere. Sortimentet Elsaform utvides også med ildfaste former i sort keramikk, vaser i munnblåst glass og flere stilige skjærebrett i FSC-merket tre. 

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Tekstiler i linblanding fungerer som en fin base til borddekkingen og i høst finner du både duk, tøyservietter og flere bordbrikker hos Rusta.

Legg den siste detaljen til bordet med bestikk i sort eller gull med matchende serviettringer, dekorative kunstige planter, vakre lysestaker og masse tente lys.

Nyhetene finnes i varehus fra og med uke 32.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.