ANNONSE: Hjelp til elever som trenger det

web data pc

Du husker sikkert tilbake til en tid da du gikk på skolen, hadde en oppgave du måtte levere inn, men hadde ingen anelse om hva du skulle gjøre, hva du skal skrive om, og bare falt i fortvilelse.

Sannsynligvis går vi tilbake til en tid hvor man ikke hadde så mange hjelpemidler, og de av oss som ikke klarte å løse slike problemer ga opp på skolen, fordi de følte det var for vanskelig.

Det er vanskelig å klandre dem for det, da det å gå på skolen for bare noen få år siden knapt var tilpasset til elevers ulike behov.

Les også:  ANNONSE: Gjør gode investeringer

Det er så klart ikke lenger tilfellet, og nå får alle elever som trenger det hjelp, uansett hva slags behov de måtte ha, og problemer som skulle oppstå. De positive effektene av det er mangfoldige og spesielt når man har en tjeneste som Inspio tilgjengelig på nettet.

Hva Inspio er
Det Inspio i essens tilbyr er muligheten for deg å lese hva andre har skrevet, i fag som du kanskje har innlevering eller prøve i. Du kan se igjennom tekster tilhørende alle fag du har på videregående skole, og poenget er at du skal få litt inspirasjon fra disse tekstene om du selv sitter fast. Alle tekstene som finnes på siden har fått enten 5 eller 6, så du vet at kvaliteten er god nok. Du bør dog vite at målet med Inspio ikke er at du skal kopiere en tekst og levere den som din egen. Det er ingenting de kan gjøre for å stoppe deg, men om din lærer skulle kontrollere teksten og finne den på nettet skrevet av en annen så har du et stort problem.

Les også:  ANNONSE: Gjør gode investeringer

Som de sier selv, formålet er å inspirere og hjelpe deg, og med en slik tjeneste har du helt klart større sjanser til det!

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.