Hit reiser vi i påskeferien!

vinter ticket

Nordmenn reiser på påskeferie som aldri før. Bestillingene øker med 8 prosent mot i fjor. Også i påsken er Gran Canaria er den store favoritten for de som vil reise utenlands.

Storbyreiser er som vanlig populært og påskens mest bestilte storby er Amsterdam, etterfulgt av Paris og London. Inn på topplisten klatrer Malaga og Lisboa. Det viser fersk statistikk fra Ticket Feriereiser, Nordens største feriereisebyråkjede.

Reiser til varme reisemål er mest populært
Det mest populære reisemålet i påskeferien er klassikeren Gran Canaria som klatrer fra tredje til førsteplass med nesten en dobling i antall bestillinger mot i fjor.

Les også:  Norges mest populære bryllupskirke ligger på Gran Canaria

– Mange ønsker å reise til varmere breddegrader for å få sol og bad på slutten av vinteren. Klassikeren Gran Canaria er feriefavoritten denne påsken, og for de som vil reise litt lengere er solsikre Thailand alltid populært, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser.

Amsterdam på topp blant storbyene
Storbyreiser er lokker mange og bestillingene i påsken øker med 10 prosent.

Les også:  Frykter flere alvorlige MC ulykker i Nordland

– Amsterdam er favorittstorbyen i påsken, og har en økning i bestillinger på 25 prosent sammenlignet med påsken i fjor. Direktefly fra flere steder i Norge, kort reisevei, lave billettpriser samt at byen anses som forholdsvis trygg gjør Amsterdam til et yndet reisemål, sier Wolff Andresen.

Paris er storbyen som øker mest (+ 35 prosent), så mange ser for seg å møte våren i den franske hovedstaden.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

10 på topp – mest populære reisemål påskeferien 2018:

1. Gran Canaria (3)
2. Amsterdam (2)
3. Bangkok (1)
4. Paris (5)
5. London (4)
6. Alicante (7)
7. Tenerife (9)
8. Barcelona (10)
9. Malaga (14)
10. Lisboa (15)

Kilde: Ticket, bestilt t.o.m. 12.03.18, med avreise fra 24.3 – 31.3.18. Tallene i parentes viser fjorårets plassering med avreise 8.4. – 15.4.17.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.