Her er VISION iV fra ŠKODA

ŠKODA

VISION iV er det siste eksempelet på ŠKODAs satsing på emobilitet, og det tsjekkiske merkets første bil bygget på MEB-plattforen til Volkswagengruppen. Konseptbilen får sin verdenspremiere på bilmessen i Genève denne uken.

Det helelektriske konseptstudiet som har fått navnet er VISION iV gir et glimt inn i ŠKODAs elektriske fremtid, og er den første bilen bygget på VW-gruppens MEB-plattform. VISION iV har et dynamisk og sportslig designspråk med fire dører, skarpe linjer og god plass. En dynamisk kjøreopplevelse sikres gjennom firehjulsdrift og to elektriske motorer med totalt 306 hester.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

ŠKODA VISION iV er 4,666 mm lang, 1,926 mm bred og 1,613 mm høy. De skarpe linjene gir bilen et sportslig uttrykk, og interiøret fremstår som rommelig selv fra utsiden, mye grunnet det det korte panseret og den lange kabinen.

Konseptbilen har en horisontal lysstripe som går langs den nye, vide og tildekte ŠKODA-grillen med vertikale inntak og krystallstrukturer som går helt fra den ene siden av fronten til den andre, og møter de nye Matrix LED-lyktene. Fra siden forsterkes det sportslige inntrykket med brede vinger og en kupe-liknende taklinje. Dørene har ingen dørhåndtak og åpnes med en liten berøring. De klassiske speilene er også byttet ut med kameraspeil som gir et 180-graders bilde som vises i bakspeilet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.