Her er nye Volkswagen Caddy

volkswagen

Nye Caddy fra Volkswagen Nyttekjøretøy er en helt ny bil, ikke en skrue er uforandret. Den 5. generasjon av Caddy sikter mot å bekrefte posisjonensom målestokken blant de kommersielle kjøretøyene og personbilene i sitt segment.

Designskissene av den nye Caddy blir mer konkrete: Det er på det rene at mye forandres i den kommende kompakte varebilen fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

Varebilutgaven av Caddy fremhever et tydelig design i en ellers så funksjonell og praktisk bilklasse. Skissene viser en taklinje som faller lett bakover, lenger akselavstand også i kort utgave, og hjul som kan leveres i større dimensjon.

Les også:  Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

Også lysgrafikken med LED er nyskapende: Frontlyktene er en visuell videreføring av grillen, og går over i den sportslige og elegante sidelinjen til karosseriet. Studien viser også mer vertikalt rettede og slanke lykter bak.

Alt er forandret, men bilen har fortsatt høyt lastevolum og stor fleksibilitet. Det som alltid har gjort Caddy attraktiv for sine kunder, blir beholdt. Kortversjon: 100% ny, 100% Caddy.

Les også:  Mange trafikkulykker har årsak i bilens berøringsskjerm

Sportsligheten blir tydelig i personbilutgaven: Selv med kort akselavstand har den blitt lenger og bredere. Caddy vil dermed bli et interessant og praktisk alternativ for mange, for eksempel mennesker med plasskrevende fritidsaktiviteter.

Det nye panoramaglasstaket – det største i klassen – blir et blikkfang. Den nye Caddy får et slankt og sportslig design. Alt tyder på at også nye Caddy sikter mot å bli målestokken i klassen.

Les også:  Slik unngår du vannplaning og skader på bilen

Samtidig gjør flere førerassistentsystemer enn noen gang sitt inntok i denne bilklassen. Den nye Caddy er alltid online. Den får altså en egen tilkopling til internett, og kan dermed vise informasjon i sanntid.

Både den kompakte varebilen og personbilutgaven blir vist offentlig første gang i februar 2020.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.