Hellbillies slipper vinyl-EPen «I eksil på Sundrehall»

Foto: Agnete Brun

2020 er året der et av landets mest folkekjære band fyller 30 år. Det skal feires, som seg hør og bør, med et knippe nye låter og en rekordstor jubileumsturné.

Onsdag 5. februar, samme dag som bandet starter det som ligger an til å bli deres lengste turné så langt i karrieren, slipper de EP’en «I eksil på Sundrehall», eksklusivt på 180 grams vinyl.

De fire nye låtene er første smakebit fra bandets kommende album, og viser oss et band som i sitt trettiende år er fremoverlent og vitalt som aldri før. «I eksil på Sundrehall» er, som tittelen antyder, spilt inn på legendariske Sundrehall i bandets hjemtrakter på Ål, og tekstene er signert Tom Roger Aadland og Finn Tokvam.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Vinyl EP´en «I eksil på Sundrehall» vil være å få kjøpt på alle konsertstedene bandet tar turen innom på jubileumsturneen, samt i musikkbutikker over hele landet. De første 500 eksemplarene er nummerert.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.