Helge Albertsen blir sjef for ny lufthavn Bodø

fly nordland

Helge Albertsen, i dag direktør i BE Varme, blir ny prosjektdirektør i Avinor for ny lufthavn Bodø. Albertsen har bred erfaring fra prosjektledelse og -styring fra flere store prosjekter i Statoil. Han har meget god erfaring med HMS- og kvalitetsarbeid og risikostyring. Han er utdannet sivilingeniør ved NTNU, og kommer fra og er bosatt i Bodø.

Albertsen starter i jobben i løpet av vinteren. I første omgang skal han konkret lede arbeidet med skisse- og forprosjektet.

Les også:  En splitter ny redningsskøyte er kommet hjem til Bodø

– Vi gleder oss til å få Helge på laget og er overbevist om at han med sine kvalifikasjoner vil lede dette prosjektet på en utmerket måte, sier konserndirektør i Avinor, Stine Ramstad Westby.

Dette er et meget viktig prosjekt for Bodø da det skal tilrettelegges for by- og eiendomsutvikling på vesentlige deler av de eiendomsarealene som i dag benyttes til militær og sivil lufthavn i Bodø gjennom å flytte lufthavnen.

Les også:  Markedsføring av Fitline

– Det er med stor respekt og ydmykhet for den jobben som allerede er gjort, at jeg trer inn i det arbeidet som skal videreføre dette spennende prosjektet, sier Helge Albertsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.