Havnaa møter amerikansk stjernebokser i Oslo

boksing

Kai Robin Havnaa skal møte amerikanske Al Sands 16. november i Ekeberghallen på Viasat 4 og Viaplay.

Norges beste mannlige bokser skal være headliner sammen med Katharina Thanderz, som kjemper om sin første VM-tittel.

Havnaa, som allerede er IBO International Cruiservekt-tittelholder vil med seier komme nærmere målet om å bli verdensmester.

– Det blir fantastisk å headline et stort show i Oslo. Sist jeg bokset i Oslo var i Spektrum som undercard for Cecilia Brækhus foran 10.000 fans. Jeg er sikker på at dette vil bli enda bedre med alle supporterne, samt et topp norsk undercard, sier Havnaa.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Motstander Al Sands har hele 72 prosent av seierne sine på knockout. Han har vunnet 20 av sine 25 kamper, og promotør Nisse Sauerland erkjenner at dette er en risikabel fight for Havnaa.

– Dette er potensielt en veldig farlig fight for Kai. Vi tar en risiko her, men gevinsten kan bli stor. Dette er en god mulighet for Kai til å bevise at han hører hjemme i toppen. Hvis han klarer dette, kan vi vurdere å sette opp en fight mellom ham og den nåværende IBO-verdensmester, Kevin Lerena.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Stevnet sendes på Viasat 4 og Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.