Harald Rønneberg er «Helt Harald» på TV 2 i vår

tv2

Folkekjære Harald Rønneberg er endelig tilbake på tv – denne gangen med sitt eget prosjekt, «Helt Harald».

Etter 30 suksessfulle «Senkveld»-sesonger på 15 år sammen med Thomas Numme, har Harald Rønneberg hatt en liten tv-pause. Han har imidlertid ikke ligget på latsiden, og utover våren serverer han sin nye serie «Helt Harald» til TV 2-seerne.

Harald får i denne serien med seg noen av de menneskene som inspirerer ham aller mest: Kygo, Aksel Lund Svindal, prinsesse Märtha Louise, Solveig Kloppen, Marcus og Martinus, Jan Thomas, Else Kåss Furuseth og Julie Bergan. Sammen gjennomfører de en utfordring Harald har drømt om lenge  – og forhåpentligvis inspirere hele Norge til å gjøre det samme. For – som Harald selv sier – det er begrensa hvor dritt det kan gå!​

– Drømmen var å komme tilbake med en serie som får seerne til å le og kose seg og samtidig bli inspirert til å prøve noe nytt og spennende, sier Harald Rønneberg.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

Prosjektet har han strengt tatt gått svanger med siden han var barn: For helt siden Harald var liten har han gjort ting han ikke kan. Etter hvert som han ble større ble også utfordringene større. Selv om han nå er blitt pappa og ordentlig voksen, har han ikke tenkt å svinne hen i sofaen og hvile på laurbærene.

Og med «Helt Harald» vil han, på sitt umiskjennelige vis, utfordre oss alle til å sprenge noen grenser. 

– Jeg mener at livet blir morsommere og bedre hvis vi tør å ta noen sjanser på veien. Mitt motto har alltid vært «det er begrensa hvor dritt det kan gå». Og det er faktisk veldig befriende å tenke på når jeg står overfor en stor eller liten utfordring. Som aldri før trenger vi alle noen morsomme øyeblikk og inspirasjon i hverdagen. Og jeg kunne ikke fått med meg en herligere og mer fascinerende gjeng til å prøve å gi seerne nettopp det. Og dét er klart: Du kjenner at du lever når du prøver deg på vannski bak danskebåten med Kygo. Den stopper jo ikke før Hirtshals, sier Harald Rønneberg.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Men det er ikke bare selve utfordringene Harald gleder seg til å vise fram.

– Jeg har jo strengt tatt sittet i et talkshowstudio i 15 år uten å snakke med folk i mer enn ett minutt av gangen, men nå får jeg bli med gjestene til steder de selv har en tilknytning til. Vi har både hatt gode, nære samtaler og gjort deilig galskap sammen – en gullkombinasjon for å komme tett på hverandre. Det var utrolig spennende å bli enda bedre kjent med et knippe så inspirerende mennesker, sier han.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, gleder seg over å kunne presentere «Helt Harald» til TV 2-seerne fra mandag 1. februar.

– Helt fra starten, som programleder for i Idol i 2003, og til han satte punktum for Senkveld-æraen med makker Thomas Numme i mai 2018, har Harald Rønneberg vært en av de store publikumsfavorittene på norsk tv. Vi er glade for at han nå kommer tilbake på TV 2-skjermen med «Helt Harald», et prosjekt som han selv er arkitekten bak. Her møter vi den Harald som vi alle er blitt så glade i gjennom hans lange tv-karriere, samtidig som han byr på nye sider av både seg selv og de kjente gjestene han har med seg i denne nye programserien, sier Haldorsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.