Hanne Mjøen slipper låta «I Never Told You»

hes

Hanne Mjøens nye låt, «I Never Told You», handler om et ønske om å anerkjenne sine svake og mørke sider.

– Da jeg skrev denne sangen tenkte jeg på moren min og alle de tingene jeg aldri forteller henne fordi jeg ønsker å være den sterke og selvstendige personen hun ser meg som», forteller Mjøen.

– Det er så mange ting man holder for seg selv og aldri forteller til noen. Og det er lett å fremstå som sterkere enn man er ved å holde følelsene inni seg. Jeg ønsker ikke å belaste noen med mine skyggesider, og er redd for å lene meg på noen fordi jeg ikke er sikker på om de kan takle det. Hva om det ødelegger det bildet de har av meg og begynner å synes synd på meg i stedet?, avslutter hun.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

«I Never Told You» er produsert av Hampus Lindvall (Zara Larsson, Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso).

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.