Hamsunddagene 2020 i Hamarøy trenger flere frivillige

nasjonalbiblioteket

4. – 7. august i sommer blir det kulturfestival i Hamarøy, og frivillige er velkommen til å være med, opplyser Hamarøy kommune.

Annet hvert år siden 1982 har Hamarøy invitert til festival i Æventyrland. I år skal det markeres at det er 100 år siden Hamsun mottok Nobels litteraturpris for boken «Markens grøde». I uken rundt Knut Hamsuns fødselsdag (4. august) får man unike opplevelser innen litteratur, musikk, teater, kunst og folkeliv.

Les også:  Ledig kapasitet på kulturskolen i Gildeskål

Å jobbe som frivillig på festival er den beste måten å delta på, i tillegg til at du får mange andre fordeler! Når man jobber på ett arrangement, vil man få mulighet til å delta gratis på et annet, i tillegg til andre goder.

Det er behov for frivillige til ulike typer oppgaver, man kan blant annet være billettør/vakt, artistvertskap, rigge og rydde, være sjåfør eller jobbe med servering, opplyser Hamarøy kommune.

Les også:  Kristian (38) ny sjef for Heimevernet i Rana

Foto: Nasjonalbiblioteket

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.