Halvor Johansson gjør comeback i Radio Rock

bauer

Savnet etter kruttsterk morgenkaffe og ekte rock ble for stort for komiker og programleder Halvor Johansson. Mindre enn ett år etter at han takket for seg i Radio Rocks morgenshow «Stå opp», er han tilbake på kanalen.

– Jeg gleder meg mest til å drikke dårlig kaffe mens jeg mener masse om ting jeg ikke kan, for merkelig nok er det nettopp det jeg er god til. Og så gleder jeg meg til å få besøk av en rekke kule gjester i studio, sier Johansson.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

I det nye programmet «Halvorsprat» inviterer han kjente personligheter for å kommentere og raljere om dagens nyhetsbilde, akkompagnert av en mektig dose rock.

– Drømmegjesten er kongen. Og dronningen. Gjerne samtidig! Det hadde vært interessant å høre hva de synes som dagens nyheter.

«Halvorsprat» er på lufta hver søndag ettermiddag, og blir også tilgjengelig som podkast med en fersk episode hver uke. Samtidig som han forbereder seg på radiocomeback og podkastsatsing, er Johansson også klar med et splitter nytt stand up-show på Latter, etter en lang periode som omreisende komiker.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024

– Forskjellen mellom sceneshowet og radioprogrammet er at publikum i salen på Latter får en stand up-forestilling med manus og ferdigskrevne vitser. Radioprogrammet, derimot, er ferskvare med ukesaktuelle temaer og spennende gjester, sier Johansson, som ikke er alene om å glede seg til comebacket.

– Halvor er en sabla bra, kunnskapsrik og vanvittig morsom mann som er helt perfekt for kanalen, sier programsjef i Radio Rock, Stian Eliassen.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

«Halvorsprat» har premiere på Radio Rock søndag 5. mars kl. 16.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.