Hågensen og Eidissen satser mot VM i 2025

finn benn

Benn Eidissen og hans hundre prosent eide Eidissen Consult Holding AS forlenger samarbeidet med Finn-Hågen Krogh.

– VM i Trondeim arrangeres i 2015, åtte år etter at Finn-Hågen sikret oss staffettgullet på 4×10 km under VM i Finland i 2017. Jeg hadde gleden av å oppleve Lahti-triumfen på nært hold. Når finnmarkingen nå ønsker å kjempe seg til en VM-plass igjen, vil jeg selvsagt være med på det også, sier Benn Eidissen.

– Nivået i norsk langrenn har nesten aldri vært bedre enn det er nå. I alle fall med tanke på hvor mange som er gode nok til å gå verdenscup. Det å få en plass på det norske langet i VM i Trondheim kommer til å bli ekstremt vanskelig. Men ikke umulig, sier Krogh.

Les også:  LESERINNLEGG: Gratulerer Narvik!

– Mine ambisjoner framover er i første omgang å komme tilbake på det nivået jeg var på for noen sesonger siden. Og det overordnede målet er å gå VM i Trondheim i 2025. Det er selvfølgelig en lang vei dit, så i første omgang skal jeg trene meg opp å ta steg for steg fysisk. Jeg trives veldig godt med å være langrennsløper, og gleder meg til å ta fatt på den utfordringen, sier Finn Hågen Krogh.

Finn Hågen skal fortsette på Team Elon Nord-Norge. Han er fornøyd med samarbeidet med lagets trener, Kristian Skogstad.

Les også:  And the winner is Narvik!

– Jeg trives veldig godt i miljøet på laget. Rent treningsmessig er jeg inne i en planleggingsfase om hvordan det skal legges opp. Jeg har en ganske tydelig plan oppe i hodet om hva jeg må endre på, og hva jeg må forbedre, sier en offensiv Finn Hågen Krogh.

– Samarbeidet med Benn er fantastisk. Det gir meg muligheten til å satse fult og helt med en trygg økonomi. Det er avgjørende for meg når jeg skal satse så hardt som jeg ønsker å gjøre. Også gir Benn meg den følelsen at han ikke bare støtter meg for å få gode resultat, men at han liker meg som person. Det betyr ekstremt mye, og gir meg selvtillit, sier Finn Hågen Krogh.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

– Det å få feire gullet sammen med Didrik Tønseth, Niklas Dyrhaug, Martin Johnsrud Sundby og Finn-Hågen Krogh i Lahti er noe av det største jeg har opplevd. Jeg fryder meg over at Didrik fikk plass på landslaget, og det er en ære å få bidra til at også Finn-Hågen får muligheten til å sloss om en plass i VM-laget om to år, sier Benn Eidissen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.