Gulating Pub Bodø åpner dørene på fredag!

gulating

Bodøværingene kan begynne å spisse smaksløkene – fredag 12. juni åpner endelig dørene til Gulating Pub Bodø.

Dermed blir den nordligste Gulating-puben en realitet. For Karoline Ruud, som blir Gulating-kjedens pubvert i Bodø, er det hektiske dager fram til hun kan åpne dørene til det gamle Gaupa og Din Plass-lokalet i Sjøgata 12:

– Det er travelt, men jeg gleder meg enormt! Nå bruker vi de siste dagene fram mot åpning på den siste finpussen, sier Ruud, som ser fram til å ønske Bodøs befolkning velkommen til et helt nytt konsept med øl som hovedfokus og elementer fra livet på sjøen som gjennomgående tema.

– Puben er skuta mi, smiler Ruud, som selv er utdannet styrmann.

Fortsatt noen restriksjoner

Akkurat som på sjøen, har det ikke vært mulig å være herre over alle forhold – og rett før planlagt åpning ble hele pubprosjektet satt på vent som følge av restriksjoner i forbindelse med Covid-19.

Les også:  Kirkens bymisjon vant Bodø kommunes miljøpris 2023

I en Gulating Pub er det like fullt håndverksølet som står aller fremst i baugen, og engasjementet lyser når Ruud forteller om bredden og utvalget puben vil tilby:

– Jeg er kjempestolt av håndverksbryggkonseptet, spesielt siden jeg kan bidra til småbedrifter som nå rammes av trange tider i forbindelse med Covid-19. Som en del av Gulating-kjeden vil også puben være den eneste i Bodø som fører Hansa som hovedleverandør, med tilgang til hele deres spennende portefølje av håndverks- og importøl, opplyser Ruud.

Les også:  Bodømann pågrepet i stor narkosak

Første pub utenom Østlandet
Fra før har Gulating-kjeden puber i Lillestrøm, Jessheim, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord og Larvik, og planlagte nyåpninger står for tur i Ski, Drammen og Skien. Puben i Bodø blir dermed den første i kjeden utenom det sentrale østlandsområdet, noe som ikke er tilfeldig: 

– Vi har en butikk i Glasshuset i Bodø som står veldig stødig, og opplever entusiasmen og engasjementet rundt Gulating i byen som stort, sier driftsdirektør i Gulating Gruppen AS, Tom Anders Solberg, og forklarer videre at det derfor var nærliggende for kjeden å se til Bodø når pubsatsingen skulle utvides.

– Vi har stor tro på Bodø, og på at Karoline er den rette til å skape et unikt miljø i hyggelige lokaler. Med denne satsingen ønsker vi å understreke at Gulating har en ambisjon om å favne hele landet, og vi er sikre på at denne puben har alt som trengs for å bli et naturlig møtested for ølentusiaster i hele distriktet, avslutter Solberg.

Les også:  Nå kommer disse nyhetene fra TINE til Bodø-butikkene

Han får støtte fra den påtroppende pubkapteinen, som slutter seg til kjedens slagord:

– Håndverksbrygg dreier seg om å drikke bedre, ikke mere. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og lose bodøværingene inn i en verden av spennende smaksopplevelser, sier Karoline Ruud med et smil.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.