Gordon Ramsay tar mat til nye høyder

National Geographic

Stjernekokken Gordon Ramsay begir seg ut på nye og spennende eventyr på jakt etter kulinarisk inspirasjon. «På eventyr med Gordon Ramsay» har premiere lørdag 10. august kl. 20.00 på National Geographic.

I den nye serien «På eventyr med Gordon Ramsay» følger vi Ramsay når han legger ut på en global reise for å lære om ulike kulturer, matretter og smaker, unike for hvert land. Fra Peru, Laos og Marokko, til Hawaii, Alaska og New Zealand, roper Ramsay seg gjennom daler, stuper ut i hav, går gjennom skog og klatrer opp fjell, på en evigvarende søken etter kulinarisk inspirasjon.

Les også:  Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

I løpet av de seks episodene (hvor hver episode er dedikert til ett land), får vi blant annet se Ramsay fange ål på New Zealand, kun ved hjelp av hendene, og henge fra en klippe i jakten på kaktuslarver – en delikatesse i Peru.

Hver ingrediens han høster og matrett han smaker, vil inspirere til en ny oppskrift, laget for å representere hjertet av kulturen han besøker. For å sette sine kunnskaper på prøve, avsluttes hver episode med at Ramsay utfordrer seg selv mot en lokal matlegende – og sammen tilbereder de et måltid for de lokale.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

For Ramsay er mat inngangen til kultur, og hvert eventyr en portal inn i sjelen til folket og stedet.

– Jeg har blitt kjent med de lokale som har delt utrolige historier om unike tradisjoner, delikatesser og de ekstreme utfordringene som ligger bak høstingen av de lokale råvarene, sier Ramsay.

– Jeg har lært mye mer av å spille inn denne serien, enn jeg har de siste 10 årene.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

«På eventyr med Gordon Ramsay» har premiere lørdag 10. august kl. 20.00 på National Geographic og dagen etter kan episoden strømmes på National Geographic+.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.