Glimt videre etter Champions Leage-kvalik på Færøyene

fotballbane

Bodø/Glimt besøkte onsdag kveld Færøyene for å spille mot Klaksvik etter kampen på Aspmyra som endte 3-0 til Glimt. Det er Klaksvik som åpner best og presser Glimt som har noen kontringer.

Etter presset er det Klaksvik som setter det første målet og stillingen er 0-1. Så setter Klaksvik inn 0-2 etter et bra angrep. Glimt svarer med et angrep med det blir 0-2 til pause.

I andre omgang får Glimt straffe som Victor Boniface setter inn og stillingen er 1-2. En stund etter dette får Klaksvik sin trener gult kort.

Så scorer Klaksvik igjen, men dommeren anullerer målet. Men Klaksvik setter igjen inn ballen og stillingen er 1-3 til Klaksvik. Hjemmelaget fra Færøyene presser på for ekstraomganger men Glimt klarer seg, sammenlagt stilling er 4-3 for Glimt som er knepent videre i Champions League.