Glimt vant over Celtic!

glimt

Bodø/Glimt besøkte Skottland og Celtic i første runde i UEFA Europa Conference League torsdag kveld. Det gikk over all forventning.

De skotske seriemesterne og over 50.000 tilskuere på Celtic park fikk seg en kalddusj da Runar Espejord satte inn 0-1 til Glimt etter 5 minutter. Det var også stillingen da lagene gikk til pause.

I andre omgang fortsatte Glimt der de slapp og Pellegrino satte inn 0-2 etter 55 minutter. Da satte Celtic inn et voldsomt press som til slutt ga resultater.

Les også:  Storslalom: Kongepokal til Stjernesund og Saltvik Pedersen

Maeda satte inn 1-2 for Celtic etter 80 minutter til stor gjelde for hjemmepublikummet. Men gleden ble kortvarig. Et par minutter etterpå satte Vetlesen inn 1-3 for Glimt.

– I dag er det en helt fantastisk kamp av alle sammen. Jeg syns det er heroisk innsats av hele gjengen. Det er bare å ta av seg hatten for alle sammen, sier målscorer Runar Espejord til Viasat 4 etter kampen.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

Om én uke står lagene igjen ansikt til ansikt igjen for å kjempe om avansement.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.