Glimt vant over Celtic på Aspmyra

tribune publikum

Et revansjelystent Celtic kom til Bodø og Aspmyra for å ta revansje etter at de tapte 1–3 hjemme på Celtic Park i Serieligaen. Men slik gikk det ikke.

Etter bare 10 minutter satte Ola Solbakken inn 1-0 til Glimt. Og Glimt fortsatte presset hele omgangen og det er Celtics keeper Joe Hart som holder laget inne i kampen med flere gode redninger.

Etter pausen er ikke Glimt like giftige i angrepene, men likevel klarer Hugo Vetlesen å sette inn 2-0 til Glimt, som også blir sluttresultatet.

Med 2–0 sto det 5–1 sammenlagt til de gule fra Bodø og dermed er Glimt med videre i UEFA Europa Conference League.

– Jeg føler vi har mye å gå på. Andre omgang er ikke like bra som første, men alt i alt er vi kjempefornøyd med prestasjonene, sa Ola Solbakken etter kampen til Viasat 4.