Glimt vant i målfest mot Kristiansund

logo apsmyra

Serieleder Bodø/Glimt vaklet sist mot Molde, så enkelte var kanskje usikre på hvordan bortekampen mot Kristiansund (KBK) søndag kveld skulle gå, men Glimt innfridde og er er stadig nærmere et historisk seriegull.

Kristiansund gir Glimt en kalddusj etter bare fem minutter når Amahl Pellegrino setter inn 1-0.

Etter 30 minutter utligner Vegard Leikvoll Moberg 1-1 for Glimt. Rett før pause blir det straffe for Glimt. Vegard Leikvoll Moberg setter straffen selvsikkert inn og det er 1-2 for Glimt.

Etter pausen stagnerer kampen litt, men det er Kristiansund som presser, og så setter KBK inn et mål. Det er Bendik Bye som header inn 2-2 for Kristiansund.

Flere spillerbytter på begge lagene preger sluttminuttene, men så rett før dommeren blåser, 90 minutter ut i kampen setter Kasper Junker inn 2-3 for Glimt i en spennende kamp.