Glimt vant 2-1 over Sarpsborg 08 på Aspmyra

aspmyra

Glimt seiler i medvind for tiden, etter en overbevisende sier over RBK på bortebane var det søndag kveld klart for å ta imot Sarpsborg 08 på Aspmyra stadion i Bodø.

Glimt tok avsparket og det var jevnt i åpningsminuttene. I slutten av første omgang gjør Sarpsborg 08 keeper Mitov Nilsson en tabbe. Ballen detter ut til Junker som finner Hauge, upresset scorer han sikkert i nesten åpent mål.

Etter pausen får Sarpsborg 08 en utligning, Halvorsen får ballen i returrom og avslutter i mål fra 13-14 meter.

Etter 58 minutter er det Bodø/Glimt som avgjør kampen, flott spill sender Saltnes fri som avslutter i lengste. Både Glimt og Sarpsborg 08 har muligheter etter dette, men dommeren blåser og Glimt sikret sin fjerde strake seier i eliteserien.