Glimt utklasset Vålerenga

glimt

Vålerenga fikk besøk på Intility Arena av Bodø/Glimt for et oppgjør i Eliteserien der Glimt kjemper om en av topp-plasseringene. Glimt-supporterne møtte opp med rundt 1000 fans på tribunen.

Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Berg, Grønbæk, Solbakken, Espejord og Pellegrino.

Glimt imponerte hjemme mot Arsenal og fortsatte mot VIF i Oslo. Pellegrino er igjennom etter 15 minutter og takles av VIF-keeperen som utvises. Glimt holder presset, og Espejord setter så inn 0-1 for Glimt.

Les også:  Ny biskop i Sør-Hålogaland: – Vi skal lære av Bodø/Glimt

Halvtimen inn i første omgang setter «Pelle» inn 0-2 for Glimt. Men det er ikke ferdig. Bare 10 minutter etter scorer Pellegrino igjen og stillingen er 0-3 for Glimt. Det er stillingen når dommeren blåser til pause, men marerittet for VIF har bare såvidt begynt.

I andre omgang fortsetter ydmykelsen, både på tribunen og på banen. Ola Solbakken setter inn 0-4 etter 60 minutter. Og bare 5 minutter etter setter Patrick Berg inn 0-5 for Glimt.

Les også:  Sensasjonelt av Isabel Freese i EM i dressurridning

Til slutt setter Albert Grønbæk inn 0-6 for Glimt og utklassingen var total.

– Det er to lag som har noe å kjempe for. De fikk dårlige kort på hånden, men det betyr noe å gjøre jobben i hver kamp, og det klarte vi i dag, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.