Glimt tippes på sølvplass

fotball

2020-utgaven av Bodø/Glimt må sies å være noe av det absolutt beste vi har sett i norsk fotball. Nordlendingene tok et suverent seriegull 19 poeng foran serietoer Molde, og på veien fant de veien til nettmaskene 103 ganger. En rekord som nok kommer til å stå i all overskuelig fremtid.

Men foran årets sesong tipper NordicBet at det skal bli vanskelig for Glimt å forsvare tittelen. Laget er klart svekket og Bodøs store stolthet er ikke den største favoritten før seriestart.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

– Det bør ikke være et sjokk for noen at vi ikke tror Glimt klarer å forsvare gullet. Laget har mistet flere nøkkelspillere som kom med så store bidrag forrige sesong at de er tilnærmet uerstattelige. Bare for å sette det i perspektiv sto Hauge, Junker og Zinckernagel for 60 mål og 35 assists forrige sesong. Uansett hvor gode og samspilte Bodø/Glimt er, så vil det så klart prege laget denne sesongen. Vi tror fremdeles de blir et topplag, men gull vil være svært overraskende, sier Martin Bergman i NordicBet.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

På oddsen står seriegull til Bodø til 5,00. Det plasserer dem på sølvplass. Molde er seriefavoritt med 2,10 i odds, mens den gamle storheten Rosenborg må ta til takke med bronseplass med 6,50 i odds.

– Bodø/Glimt har vist tidligere at de kan gjøre gull av gråstein, men våre oddssettere er skeptiske til kvaliteten på nykommerne. Botheim er en spiller som har floppet både i Rosenborg og Stabæk. Arbeidsforholdene som spiss i Glimt er nok bedre, men at han er en spiss som skal score over tjue mål i Eliteserien denne sesongen er svært tvilsomt. Dermed virker det usannsynlig for oss at Glimt har nok målpoeng i laget til å utfordre seriefavoritten fra Molde, sier Martin Bergman som jobber med odds på norsk fotball. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.