Glimt med overlegen seier over Stabæk

glimt

Bodø/Glimt besøkte Stabæk på Nadderud søndag kveld i Eliteserien. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Lode, Høibråten, Bjørkan, Fet, Berg, Konradsen, Solbakken, Botheim og Pellegrino.

Ikke noe stort som skjedde i begynnelsen av kampen som var preget av regn, så får Glimt noen muligheter, men første omgang ender i 0-0.

Botheim starter andre omgang, og Glimt har bra innsats, og innsatsen blir belønnet med 0-1 for Glimt, det er Erik Botheim som signerer målet.

Kort tid etterpå er det Bjørkan som setter inn 0-2 for Glimt. Glimts keeper Haikin redder rett etterpå et bra skudd fra Stabæk, men så får Stabæk rødt kort for en takling av Pellegrino.

Kampen virker kjørt for Stabæk, og det er den, for Gilbert Koomson setter inn 0-3 for Glimt. Så ble det endel bytter, og kampen er over. Glimt tar dermed sin første seier på Nadderud siden 2004.